Onze top 6 voor Dinner at home:

Hoe vaak wij met zijn allen buiten de deur eten bij Het Haartheater? Er is geen vaste regel, maar voor het diner is het bij minstens twee keer per week en we hebben zelfs mensen in ons midden die 7 dagen in de week uit eten gaan! 

Voeg een paar lunches, een paar koffiedates en de onvermijdelijke drankjes na het werk toe, en het deel van de tijd dat we doorbrengen in restaurants, cafés en bars in Amsterdam wordt nog hoger. 

Dus toen vorige maand werd aangekondigd dat alle restaurants en bars in Nederland werden gesloten vanwege de coronaviruscrisis, was onze eerste reactie: “SJIT, waar gaan we eten en hoe gaan we dit fixen?” En onze tweede gedachte was: “Hoe blijven al die bedrijvenn in leven?”

Gelukkig zijn Amsterdammers creatieve types en veel bedrijven hebben manieren bedacht om hun klanten op verschillende manieren te blijven bedienen. Hier onze lijst met restaurants waar je een fantastisch Dinner at home kan bestellen! 

 

VISQUE visrestaurant visque.nl

CHUSCO – From the people who brought us NAZKA, Peruvian comfort food available for delivery via deliveroo.nl/nl/menu/amsterdam/pijp/nazka-amsterdam

YERBA vegetarian restaurant weekend menu via business.facebook.com/yerbarestaurant/

PIKOTEO Fusion tapas delivery via pikoteo.nl

NENI – Israeli food via bestellen.neni-amsterdam.nl

https://bestellen.neni-amsterdam.nl

VROUW MET DE BAARD van Brooklyn tot Bali https://www.devrouwmetdebaard.com/welcome