Onze top 6 voor Dinner at home:

Hoe vaak wij met zijn allen buiten de deur eten bij Het Haartheater? Er is geen vaste regel, maar voor het diner is het bij minstens twee keer per week en we hebben zelfs mensen in ons midden die 7 dagen in de week uit eten gaan! 

Voeg een paar lunches, een paar koffiedates en de onvermijdelijke drankjes na het werk toe, en het deel van de tijd dat we doorbrengen in restaurants, cafés en bars in Amsterdam wordt nog hoger. 

Dus toen vorige maand werd aangekondigd dat alle restaurants en bars in Nederland werden gesloten vanwege de coronaviruscrisis, was onze eerste reactie: “SJIT, waar gaan we eten en hoe gaan we dit fixen?” En onze tweede gedachte was: “Hoe blijven al die bedrijvenn in leven?”

Gelukkig zijn Amsterdammers creatieve types en veel bedrijven hebben manieren bedacht om hun klanten op verschillende manieren te blijven bedienen. Hier onze lijst met restaurants waar je een fantastisch Dinner at home kan bestellen! 

 

VISQUE visrestaurant visque.nl

CHUSCO – From the people who brought us NAZKA, Peruvian comfort food available for delivery via deliveroo.nl/nl/menu/amsterdam/pijp/nazka-amsterdam

YERBA vegetarian restaurant weekend menu via business.facebook.com/yerbarestaurant/

PIKOTEO Fusion tapas delivery via pikoteo.nl

NENI – Israeli food via bestellen.neni-amsterdam.nl

https://bestellen.neni-amsterdam.nl

VROUW MET DE BAARD van Brooklyn tot Bali https://www.devrouwmetdebaard.com/welcome

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM