Pink hair 

Heb je zin in een verandering? What about PINK? Het is super leuk en heel snel gefixed zonder dat je je haar beschadigd. 

Wij zijn fan van lichtroze blond haar. Het staat ontzettend leuk, chique (ja het kan ook als je een representatieve baan hebt) en het staat heel vrolijk. 

Het kan bij iedere heldere blond kleur. Of je nu een Balayage hebt, highlights of een faceframe. 

We gebruiken de Pink Pastel Toner of Citybeats van Redken. Dit is zo ontwikkeld dat het niet weken in je haar blijft zitten. Heb je zin in een verandering voor bijvoorbeeld een festival of een ander leuk feestje? Vraag dan om deze toner. We hebben hem ook nog in de Peach variant. 

Mocht je wat langer met je roze haar willen doen:

We kunnen wat pink toevoegen aan je conditioner. Je kleurt en conditioneert tegelijk.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM