PRISCILLAS FAVORITE

Dat onze Pris van fillers houdt is geen geheim. Ze heeft inmiddels een nieuwe Favorite: Pureology Miracle Filler Treatment.

Voor wie is het?

Zeker na de zomer als blond haar een enorme klap heeft gehad maar zelfs als je niet blond bent is dit het meest geschikte product om je haar weer te herstellen. Pureology’s Perfect 4 Platinum Miracle Filler Treatment is een dagelijkse leave-in behandeling.

De Miracle Filler Treatment bevat 15x meer Keravis *

Keravis is een plantaardig eiwit dat het haar vult en voller maakt. De keratine vult gaten op om het haar te versterken. Het haar is na gebruik gezond, glanzend en in staat om langer te groeien.

Daarnaast bevat het plantaardige extracten van kamille, citroen en koriander.

Hoe gebruik je het? De Miracle Filler Treatment  breng je dagelijks aan op vochtig haar, je föhnt en stijlt het haar  zoals je altijd doet.

See your stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM