REDKEN FRIZZ DISMISS

De lucht is vochtig en je haar ziet er uit als een ontploft konijn. No worries. Redken heeft vorige maand een waanzinnig mooi nieuw product op de markt gebracht en hebben het uitvoerig voor je getest.

Wat heb je nodig?

De shampoo Reinigt het haar op milde wijze. Zorgt voor frizz-controle en een optimale gladheid.

Zet het Masker  altijd tussen een shampoo en een conditioner.

Het Mask Biedt intense voeding voor breekbaar, onhandelbaar en frizzy haar.

De Conditioner zorgt voor frizz-controle, ontwarring en glans. Biedt bovendien voeding en betere handelbaarheid van het haar

Daarna kan je kiezen of mengen:

Smooth force Voor fijn/normaal haar. Biedt bescherming tegen warmtebronnen en luchtvochtigheid en zorgt voor gladheid.

Instant-deflate Voor normaal/dik haar. Olie-serum om rebels haar te temmen. Geeft bescherming tegen warmtebronnen en luchtvochtigheid. Geeft een langdurig anti-frizz effect met glans en controle.

Rebel tame Voor dik/grof haar. Biedt intense controle om frizz tegen te gaan en voor langdurige gladheid te zorgen. Beschermt tegen warmte­bronnen en luchtvochtigheid.

Als extra aanvulling na het stylen:

Fly-away fix doekjes voor alle haartypes. Vermindert statisch haar en fly-aways. Geeft glans en frizz-controle.

Vraag een van onze stylisten voor het juiste advies.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM