REDKEN PH Bonder

Iedereen heeft gehoord van Olaplex en geloof ons we gebruiken liters in Het Haartheater. Naast Olaplex gebruiken we ook pH-Bonder van Redken, ons vaste kleurmerk. 

pH-Bonder is een uniek synergistisch systeem dat helpt bij het beschermen van verbindingen en het verminderen van breuk tijdens kleurbehandelingen. 

Wij voegen PH Bonder No.1 toe aan onze verf, No.2 gebruiken we als postservice bij de wasbak en adviseren iedereen No.3 mee naar huis te nemen. 

PH Bonder Post Service Perfector helpt de natuurlijke pH van je haar thuis te behouden voor extra glans en zachtheid. Gebruik één keer per week met ieder andere shampoo en conditioner. Het is geschikt voor alle haartypes.

 

DE VOORDELEN

Helpt bij het verminderen van haar afbreuk

Verbetert de elasticiteit

Biedt zachtheid

Voegt zichtbare glans toe (meer dan Olaplex) 

Wat gaat er mee naar huis? 

PH Bonder Post Service Perfector

PH Bonder Post Service Perfector helpt de natuurlijke pH van je haar thuis te behouden voor extra glans en zachtheid. Gebruik één keer per week met ieder andere shampoo en conditioner. Het is geschikt voor alle haartypes.

PH Bonder is een multifunctioneel product en er zijn nog veel meer behandelingen van. Wil je meer weten? Vraag je Colorist wat er nog meer kan met PH Bonder voor jouw haar. 

 

PRIJS | PH Bonder Post Service Perfector € 22,50 | Bond Service in de salon v.a. € 32,-

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater