REDKEN PH Bonder

Iedereen heeft gehoord van Olaplex en geloof ons we gebruiken liters in Het Haartheater. Naast Olaplex gebruiken we ook pH-Bonder van Redken, ons vaste kleurmerk. 

pH-Bonder is een uniek synergistisch systeem dat helpt bij het beschermen van verbindingen en het verminderen van breuk tijdens kleurbehandelingen. 

Wij voegen PH Bonder No.1 toe aan onze verf, No.2 gebruiken we als postservice bij de wasbak en adviseren iedereen No.3 mee naar huis te nemen. 

PH Bonder Post Service Perfector helpt de natuurlijke pH van je haar thuis te behouden voor extra glans en zachtheid. Gebruik één keer per week met ieder andere shampoo en conditioner. Het is geschikt voor alle haartypes.

 

DE VOORDELEN

Helpt bij het verminderen van haar afbreuk

Verbetert de elasticiteit

Biedt zachtheid

Voegt zichtbare glans toe (meer dan Olaplex) 

Wat gaat er mee naar huis? 

PH Bonder Post Service Perfector

PH Bonder Post Service Perfector helpt de natuurlijke pH van je haar thuis te behouden voor extra glans en zachtheid. Gebruik één keer per week met ieder andere shampoo en conditioner. Het is geschikt voor alle haartypes.

PH Bonder is een multifunctioneel product en er zijn nog veel meer behandelingen van. Wil je meer weten? Vraag je Colorist wat er nog meer kan met PH Bonder voor jouw haar. 

 

PRIJS | PH Bonder Post Service Perfector € 22,50 | Bond Service in de salon v.a. € 32,-

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM