REGEN WAT NU?

Je haar schiet in zijn natuurlijke staat door het vochtige weer en heb je weer coupe wanhoop op je hoofd?
Geen stress: we hebben REDKEN FRIZZ DISMISS REBEL TAME.

Redken Frizz Dismiss Rebel Tame is een leave-in creme die maximale intense bescherming geeft aan droog en weerbarstig haar.

Het geeft controle en maakt het haar glad. Speciaal voor dik, grof, weerbarstig en pluizend haar.

Het biedt je intense controle tegen pluis, geeft je langdurige gladheid, beschermt je haar tegen warmtebronnen en luchtvochtigheid.

Gebruik: aanbrengen op schoon, licht vochtig haar. Goed verdelen over de lengtes en punten van het haar. Niet uitspoelen en daarna drogen en stylen als gewenst.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM