HET REGENT, JE PANNETJE WORDT NAT

EN JE HAAR ONTPLOFT!!!!

Wat nu?

Deze periode is de hoogste tijd voor KERATINE!

Why?

De herfst staat bekend om de natte dagen en onstuimige weersomstandigheden, die een behoorlijke aanslag op ons haar kunnen plegen.
Ook is de haarschacht fragieler door de aanslag van zon, zee en warme zomerdagen.  Splijten, brekend, pluizend haar met veel klittend het resultaat.

Een keratine behandeling is de enige behandeling die instaat is om deze schade effectief en efficiënt te herstellen en toekomstige schade aan de haarschacht te voorkomen.

Buiten is het vandaag niet te doen (de rest van de week ook niet) Dus HURRY UP en bereidt je voor om nog meer natte dagen!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM