SEE YOUR SASSOON SPECIALIST!

“Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar” is de filosofie van Sassoon.

Zij geloven dat schoonheid voor iedereen iets anders is en dat het geen moeite zou moeten kosten om dagelijks de look te bereiken die bij jou past.

Dit betekend dat een coupe wordt “ontworpen”.  Zodat je haar ’s ochtend al snel goed zit en je het alleen hoeft te finishen met een beetje glans of hold.

Sassoon “Chromotology” is een compacte kleurlijn waarbij bijna elke gewenste kleur gecreëerd kan worden en daardoor heel specifiek per persoon kan worden afgestemd. Sassoon kleuren hebben een hoge intensiteit en veel diepte.

Het credo van Sassoon is daarom “This is Sassoon. This is Hair Design”.

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM