SEE YOUR SASSOON SPECIALIST!

“Het weerspiegelen van iemands persoonlijkheid in de natuurlijke staat van het haar” is de filosofie van Sassoon.

Zij geloven dat schoonheid voor iedereen iets anders is en dat het geen moeite zou moeten kosten om dagelijks de look te bereiken die bij jou past.

Dit betekend dat een coupe wordt “ontworpen”.  Zodat je haar ’s ochtend al snel goed zit en je het alleen hoeft te finishen met een beetje glans of hold.

Sassoon “Chromotology” is een compacte kleurlijn waarbij bijna elke gewenste kleur gecreëerd kan worden en daardoor heel specifiek per persoon kan worden afgestemd. Sassoon kleuren hebben een hoge intensiteit en veel diepte.

Het credo van Sassoon is daarom “This is Sassoon. This is Hair Design”.

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater