Shapen, tekenen en inkleuren. 

Er zijn er bij die van nature al hele mooie dikke, volle wenkbrauwen hebben. Er zijn er ook die niet zoveel hebben, of een aantal jaar geleden zo hebben lopen plukken dat er bijna niks meer zit dus en er is niets mooier dan volle wenkbrauwen.

Gelukkig is alles te koop en zijn er handige tools die je helpen toch die volle wenkbrauw te geven. 

 

Je kan bijvoorbeeld gaan tekenen met een wenkbrauwpotlood, – gel, of een -poeder. 

Waneer kies je nou welke product? 

Een wenkbrauwpotlood gebruik je bij een wat vettere huid. Deze blijft beter op zijn plaats zitten. Waar je vooral op moet letten is dat je wel een matte finish hebt. In veel potloden zit een vettige substantie en daardoor kan het gaan glimmen. Wij werken het liefste met de potloden van The BrowGal. 

The Browgal Skinny Eyebrow Pencils bestaan uit zes unieke kleuren die perfect matchen bij een breed scala aan haarkleuren, om zo het meest natuurlijke effect te creëren. Deze veelzijdige potloden maken het voor iedereen makkelijk om de perfecte kleur te vinden. De textuur is niet te vet, zodat je strakke lijnen kan tekenen waardoor je wenkbrauwen er altijd natuurlijk uitzien. Ze zullen nooit te dik zijn, in plaats daarvan zijn ze te mengen voor een mooie vorm en een gedefinieerde wenkbrauw. 

Zorg wel dat je je potlood na iedere keer dat je hem gebruikt slijpt. Het idee is dunne lijntjes creëren en geen dikke strepen. 

Een wenkbrauwpoeder zit veelal in een doosje met twee of drie kleuren. Met de lichte kleur breng je schaduwen aan en met de donkere kleur trek je de contour wat strakker. 

Je kunt ze ook mixen als de kleur niet helemaal juist is net wat jij wil. 

Test het goed en na een aantal keer tekenen weet je de exacte blend. 

Voor een wenkbrauwpoeder grijpen wij naar The convertible brow. Dit is een poeder en een pomade in een. Wanneer je de poeder droog aanbrengt, blijft deze een poeder op de huid. Als je de poeder nat maakt veranderd deze in een pomade, om kleur en definitie te geven aan de wenkbrauwen. Wanneer deze weer opdroogt verandert het product weer in een poeder zodat je convertible brow kit nooit uitdroogt. 

Wij zijn echt fan van de Brow poeders. Vooral de assige kleuren. 

Het voordeel van een power is, dat als je een dun kwastje gebruikt en deze wat vochtig maakt je hele scherpe lijnen kan trekken. 

Borstel de haartjes als laatste op zijn plek en hier hebben we echt een Briljante tool voor:

The BrowGal Instatint. 

Ga echt voor The Instatint van The BrowGal! Deze wenkbrauwgel is ontworpen met microvezels die hechten aan je natuurlijke wenkbrauwhaar om de illusie te creëren van natuurlijk volle en verbeterde wenkbrauwen. De formule van deze microvezels intensiveert, definieert en houdt brows de hele dag op zijn plaats. The Instatint  is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Voor een gemakkelijke, moeiteloze en waterdichte wenkbrauwenmake-uplook die de hele dag blijft en.. zelfs grijze haren bedekt!

Light, brown en Black. 

 

Wil je meer weten over The BrowGal vraag aan een van onze Beauticians wat voor jou het beste werkt. 

 

Zijn het kostbare producten? NOPE! Het varieert van € 22,- tot € 35,- 

De serums liggen in een andere categorie en starten vanaf  € 95,- 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater