Shine bright……

Herstel de glans die door de jaren heen verloren is gegaan.

Ons haar verliest naarmate we ouder worden glans door zonneschade, overkleuring of niet correct kleuren – het wordt ook droger en zwakker.

“Elke zes of zeven weken een glans geven om je kleur te doen herleven, kan een groot verschil uitmaken in hoe gezond en glanzend je haar eruit ziet,”

Vraag om een Shades EQ Color Gloss behandeling. Dit is een soort lipgloss voor je haar en geeft waanzinnig veel glans. Het laat je kleur opnieuw leven en daarnaast conditioneert de Shades EQ Color Gloss je haar.

Daarnaast adviseren wij je Deep-conditioning-maskers. Dit gebruik je eenmaal per week om vocht terug in het haar te brengen.

Wij houden van het Kerastase Reflection Masker Chromatique. Dit is een rijke verzorging voor dik, gevoelig, gekleurd haar of haar met highlights. Het helpt de schade te herstellen en dof haar te doen herleven.

Het type borstel dat je gebruikt, speelt ook een rol. “Het gebruik van een Mason Pearson of een haarborstel met varkensharen geeft glans aan het haar wat je niet krijgt van andere borstels”.

Shine bright like a diamond!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater