Shine bright……

Herstel de glans die door de jaren heen verloren is gegaan.

Ons haar verliest naarmate we ouder worden glans door zonneschade, overkleuring of niet correct kleuren – het wordt ook droger en zwakker.

“Elke zes of zeven weken een glans geven om je kleur te doen herleven, kan een groot verschil uitmaken in hoe gezond en glanzend je haar eruit ziet,”

Vraag om een Shades EQ Color Gloss behandeling. Dit is een soort lipgloss voor je haar en geeft waanzinnig veel glans. Het laat je kleur opnieuw leven en daarnaast conditioneert de Shades EQ Color Gloss je haar.

Daarnaast adviseren wij je Deep-conditioning-maskers. Dit gebruik je eenmaal per week om vocht terug in het haar te brengen.

Wij houden van het Kerastase Reflection Masker Chromatique. Dit is een rijke verzorging voor dik, gevoelig, gekleurd haar of haar met highlights. Het helpt de schade te herstellen en dof haar te doen herleven.

Het type borstel dat je gebruikt, speelt ook een rol. “Het gebruik van een Mason Pearson of een haarborstel met varkensharen geeft glans aan het haar wat je niet krijgt van andere borstels”.

Shine bright like a diamond!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM