Shine bright……

Herstel de glans die door de jaren heen verloren is gegaan.

Ons haar verliest naarmate we ouder worden glans door zonneschade, overkleuring of niet correct kleuren – het wordt ook droger en zwakker.

“Elke zes of zeven weken een glans geven om je kleur te doen herleven, kan een groot verschil uitmaken in hoe gezond en glanzend je haar eruit ziet,”

Vraag om een Shades EQ Color Gloss behandeling. Dit is een soort lipgloss voor je haar en geeft waanzinnig veel glans. Het laat je kleur opnieuw leven en daarnaast conditioneert de Shades EQ Color Gloss je haar.

Daarnaast adviseren wij je Deep-conditioning-maskers. Dit gebruik je eenmaal per week om vocht terug in het haar te brengen.

Wij houden van het Kerastase Reflection Masker Chromatique. Dit is een rijke verzorging voor dik, gevoelig, gekleurd haar of haar met highlights. Het helpt de schade te herstellen en dof haar te doen herleven.

Het type borstel dat je gebruikt, speelt ook een rol. “Het gebruik van een Mason Pearson of een haarborstel met varkensharen geeft glans aan het haar wat je niet krijgt van andere borstels”.

Shine bright like a diamond!