Shu Uemura art of hair introduceert: 

De kunst van styling, Japanse kunst uitgebreid naar styling 

Shu Uemura art of hair introduceert de meest minimalistische en verfijnde stylingtoolbox, een lijn met strakke formules die ideaal zijn om te blenden en mengen zonder het haar te verzwaren. 

Samengesteld door de meest getalenteerde hair artists en beschikbaar voor elke estheet. Hiermee maak je unieke en natuurlijke meesterwerken die perfect zijn vormgegeven met een gezonde touch, zonder het kunstmatige gevoel. 

Perfect haar vormt de kern van Shu Uemura’s visie van haarkunst. kunstenaarschap, precisie en tijdloosheid zijn de bepalende pijlers van de kunst van styling. door middel van passende texturen, een subtiele verfijnde geur en formules ontworpen om te mengen en gelaagdheid te creëren, biedt deze vernieuwde lijn de benodigde set aan producten en hulpmiddelen om een uniek haarresultaat te bereiken: tijdloze en perfect dus! 

De kunst van styling belichaamt Japanese kunst op zijn best. een less-is-more, minimalistische dimensie, een eerbetoon aan Mr. Shu Uemura’s Japanse erfgoed, in navolging van precisie, perfectie en bekwaamheid.

Prijs | € 35,- (alle styling producten)

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater