Shu Uemura art of hair introduceert: 

De kunst van styling, Japanse kunst uitgebreid naar styling 

Shu Uemura art of hair introduceert de meest minimalistische en verfijnde stylingtoolbox, een lijn met strakke formules die ideaal zijn om te blenden en mengen zonder het haar te verzwaren. 

Samengesteld door de meest getalenteerde hair artists en beschikbaar voor elke estheet. Hiermee maak je unieke en natuurlijke meesterwerken die perfect zijn vormgegeven met een gezonde touch, zonder het kunstmatige gevoel. 

Perfect haar vormt de kern van Shu Uemura’s visie van haarkunst. kunstenaarschap, precisie en tijdloosheid zijn de bepalende pijlers van de kunst van styling. door middel van passende texturen, een subtiele verfijnde geur en formules ontworpen om te mengen en gelaagdheid te creëren, biedt deze vernieuwde lijn de benodigde set aan producten en hulpmiddelen om een uniek haarresultaat te bereiken: tijdloze en perfect dus! 

De kunst van styling belichaamt Japanese kunst op zijn best. een less-is-more, minimalistische dimensie, een eerbetoon aan Mr. Shu Uemura’s Japanse erfgoed, in navolging van precisie, perfectie en bekwaamheid.

Prijs | € 35,- (alle styling producten)