Skincare for your hair

In de winter heeft je huid een hoop te verduren, door de kou buiten en lekker met de kachel aan binnen kan ervoor zorgen dat je huid en hoofdhuid uitdroogt of geïrriteerd raakt.

Met te heet water je haar wassen, stress en agressieve shampoos kunnen hier ook voor zorgen.

 

Wat doen we hieraan?

We gaan regelmatig naar de schoonheidsspecialiste om onze huid te laten behandelen doormiddel van allerlei treatments. Thuis verzorgen we onze huid goed met cremės, serums en maskers. De hoofdhuid wordt vaak vergeten en dat terwijl dit net zo belangrijk is!

 

Hoe kun je nou je hoofdhuid verzorgen?

Bijvoorbeeld door producten te gebruiken die zich richten op hoofdhuid problemen zoals de lijn Specifique van Kérastase.

De lijn bestaat uit producten voor:

Anti- Pelliculaire tegen Vette of droge schilfertjes (roos)

Dermo Calm tegen Gevoelige hoofdhuid

Divalent tegen Vette hoofdhuid

 

Als eerst was je het haar, en gebruik je vervolgens een treatment die je even laten intrekken.

De Dermo Calm en Anti Anti- Pelliculaire lijnen bevatten een kuur die je gedurende 4 weken 3 keer per week aanbrengt op droog of handdoekdroog haar. Door deze kuur geef je de hoofdhuid een vochtboost waardoor de schilfers verdwijnen en wordt jeuk en irritatie verzacht.

PRIJS

Shampoo PRIJS | €22,90 | Treatment €41,90 | Kuur 12x 6 ml €49,95 42x 6ml €157,10

Verkrijgbaar in Uptown Zuid

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM