SOS! JE HEBT GEEL HAAR!!!!!

Dit herken je vast wel:

Je hebt mooie frisse blonde lokken laten kleuren in de salon en heel langzaam met een aantal weken zie je je kleur overgaan in een gele kleur. Dit wil je niet!

Ik adviseer mijn blonde vriendinnen altijd na drie weken een toner te nemen, maar ik snap ook dat er zijn die daar geen zin en tijd voor hebben. Zelf is er ook iets aan te doen om je mooie frisse blondkleur vanaf dag 1 zo te houden.

Color-Lustre-Thermo

Mijn tip:

Gebruik 1 x in de week

Color Lustre Violet is een masker met Violettonen wat je tussen je behandelingen door gebruikt. Het reduceert warmte in het haar en geeft een mooie helder frisse gloed.

Lijnzaad Olie zorgt er voor dat het haar goed gehydrateerd blijft.

See your stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM