Stop met zoeken naar mooie Wenkbrauwen!

Wenkbrauwen zijn hotter dan hot en iedereen wil opeens dikke volle strepen.

Een wenkbrauw is niet zomaar iets en het maakt je gezicht. Ze zeggen ook Brows Speak louder than words. Wat als je dan net niet de goede Shape hebt?

In onze Beautyshop staat “de” Wenkbrauwspecialist met ruim 12 jaar ervaring.

Ze plakt niet zomaar een INSTAGRAM BROW op je gezicht maar maakt met jou een plan hoe je het meeste uit je borstels kan halen.

Marijke werkt met de Producten van The Browgal en tekent iedere BROW afzonderlijk.

Waarom met de The BrowGal?

The BrowGal is een merk met een ontzettend uitgebreid assortiment, met álles wat je maar nodig hebt om je brows de perfecte vorm te geven. Pincetten, schaartjes, serums, potloden, wenkbrauwgels… en geen roodtinten in het assortiment! Not to bad toch?

Boek een vrijblijvend advies gesprek met Marijke in onze Beautyshop in de Beethovenstraat.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM