Summer Blond Balayage

Er zijn zoveel verschillende Balayage looks en technieken maar er is er toch 1 onze favoriet: Summer Balayage…….  ook wel Face Frame Balayage. 

Het belangrijkste van deze look is dat we een kleur namaken of je dagen achter elkaar op het strand hebt gezeten. Je natuurlijke haarkleur lichten we op door Micro Highlights – Babylights en kiezen een tint die twee tinten lichter is dan je eigen haarkleur. Het haar wat daar tussen overblijft daar zetten we een lichte Balayage in. 

Het fijne is dat je haar in de zomer van nature ook wat lichter zal worden als je veel buiten bent en je daardoor weinig onderhoudt hebt aan deze kleur. 

Het enige wat je nog hoeft te doen is af en toe een toner in je haar laten zetten om een licht geel gloedje er uit te laten halen en natuurlijk even een goede treat.

Wij adviseren je het echt aan het begin van de zomer te laten zetten. Hoe meer zon hoe mooier je kleur! 

See your Colorist! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM