Summer Heat, Summer Treat!

COOLA is een merk dat volledig is toegewijd aan zonneproducten. Ze maken producten die je huid beschermen tegen gevaarlijke UV-stralen terwijl ze je verwennen.

Hun missie is om de huid te verwennen met de milieuvriendelijkste en meest pure producten. COOLA maakt schone, gezonde en milieuvriendelijke producten die goed zijn voor jou en je lichaam. Het zijn groene en luxe zonnebrandcrèmes met vitaminen, antioxidanten en natuurlijke ingrediënten die je beschermen tegen de zon en voorkomen dat je huid veroudert.

Iedereen is bewust bezig met de producten die het lichaam ingaan (gezonde voeding), maar het is ook erg belangrijk welke producten je op je huid aanbrengt. COOLA wil dit onder de aandacht brengen en zorgen dat dit verbeterd wordt.

Deze producten bevatten “geen” paba, parabenen, aardolie en ftalaten.

COOLA is één van de rebellen in huidverzorging met zonnebrandcrème. Ze maken limited editions, vernieuwde en voortdurend bijgewerkte formules en onderzoeken over hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen de zon.

Verkrijgbaar in onze BEAUTYSHOP in de Beethovenstraat.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM