SUNKISSED BLOND 

Seamless Highlights of Color Melt zijn technieken die we heel veel doen in de salon en zijn behoorlijk tijdrovend. 

Soms denk je: ik zou eigenlijk wel weer mijn haar willen laten oplichten maar ik heb geen zin in een hele lange behandeling. Is het een idee dat ik er lowlights doorheen laat zetten zodat het minder opvalt? Eigenlijk wil je dit niet want je wil gewoon blond zijn. Uitgroei is ook geen optie. What to do?

We hebben een nieuwe behandeling in Het Haartheater die perfect is voor tussen de behandelingen in. SUNKISSED BLOND. 

Wat doen we? 

Na vier weken heb je ongeveer een centimeter uitgroei en zie je een kleine zwarte streep. In de winter dus ook nog eens heftiger dan in de zomer. We zetten een Basebreaker op je natuurlijke haarkleur aan de zijkant en bovenop en binnen 10 minuten verhelderen we je natuurlijke haarkleur met een halve tot een hele tint. We föhnen het mooi en je bent weer Ready To Go. 

Hou er wel rekening mee dat we het wel over “tussen” de behandelingen in hebben, dus na 4 weken. Niet dat je na 8 weken denkt: laten we het even opfrissen. 

PRIJS | inclusief föhnen v.a. € 64,- 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM