Sun’s out!!

Heerlijke dagen strand, park en andere zonovergoten activiteiten. Helaas is de zon ook de grootste vijand voor ons haar. 

Maar vraag jezelf het volgende eens af: besteedt jij wel voldoende aandacht aan je haar? Je weet dat föhns (de Dyson Super Sonic is een ander verhaal) en stijltangen niet goed zijn voor je haar. 

Nu is de zon eigenlijk een non-stop föhn. Je kunt je dus wel voorstellen wat het effect is…Wat kun je doen?

Hydrateren, beschermen en herstellen. Dat zijn de drie kernwoorden die je moet gaan aanpakken! 

Hydrateren: herstel de vochtbalans in je haar door het te wassen met een vochtinbrengende shampoo. Gebruik ook altijd na het wassen een conditioner en geef je haar elk weekend een extra oppepper door een vocht herstellend masker te gebruiken.

Met de Hydrate lijn van Pureology heb je verzorgende, hydraterende producten die kleurvervaging niet alleen tegen gaan. De milde ingrediënten en reiniging voorkomen dat je haar verder uitdroogt en je haarkleur sneller vervaagt.

Het basisproduct is de Hydrate Shampoo. Deze is sulfaatvrije shampoo zorgt daarom voor een zeer milde reiniging, die je haarkleur optimaal in tact laat! De groene thee, mais en kokosnoot extracten vormen de basis voor een kleurbehoudende formule! 

PRIJS | € 20,40

Aanvullend op de shampoo gebruik je de Hydrate Conditioner. Hiermee ervaar je direct veel zachter haar en een stralende haarkleur!

PRIJS | € 21,50

1 x in de week gebruik je de Hydrate Hydra Whip, een intensief haarmasker voor optimale hydratatie en voeding! Het verzorgt en herstelt. Nee je haar is niet slap na deze behandeling. Sterker nog; het voelt sterker aan. 

PRIJS | € 25,-

Beschermen: bescherm ook je haar tegen UV-stralen door een speciale spray of olie te gebruiken. deze ‘zonnebrand voor je haar’ bevatten UV-filters die het haar beschermen. Daarnaast bevatten deze producten vaak ook allerlei ingrediënten die je haar extra hydrateren, mooi laten glanzen of juist makkelijk doorkambaar maken.

Ons advies: gebruik Redken One United All-In-One Multi-Benefit Hair Treatment. Multi-funtionele haar elixer. In dit flesje zit alles wat je nodig hebt. 

PRIJS | 150 ml. € 22,15

Herstellen: 

Vul het haar op met fillers om verdere slijtage te voorkomen. 

Perfect 4 Platinum Miracle Filler Treatment vult poreus en fijn haar aan daar waar nodig, waardoor gekleurd haar dat meer dan vier levels is verhelderd zacht aanvoelt en glanst. Voor gevoelig, ontkleurd haar, haar wat veel zon heeft gezien, of haar met hightlights.

Gebruik: dagelijks op vochtig haar aanbrengen en daarna drogen en stylen als gewenst. Niet uitspoelen.

PRIJS | € 25,50