Terug van weggeweest…..

Wat zien we in 2018 aan nieuwe producten?

Vooral haarproducten die terug zijn van weggeweest.

Denk even aan 2016 | 2017. Daar zagen we opeens massaal de droogshampoos weer opduiken. En Yes: we houden er van. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Wat is nieuw voor 2018 en wat zien we? Veel Haarcosmetica merken komen terug met LEAVE IN CONDITIONERS maar dan net iets beter. Je hebt het waarschijnlijk way back ook al eens gebruikt, of je hebt het moeten gebruiken omdat deze producten zo lekker je haar uit de klit haalde!

Nu denk je? De leave in is toch nooit weggeweest? Hij was er altijd maar niet zo aanwezig. Wij verwachten dit eerste de deel van het jaar de meest fantastische die je ooit hebt gehad.

Voor nu als we je er dan een moeten adviseren is het toch de Essential Leve in van Noir Stockholm.

Wat doet het voor je haar?

Het beschermt je haar tegen thermische beschadiging van bijvoorbeeld het föhnen en gebruik van andere hitte tools. Het is een primer die er voor zorgt dat alle andere styling producten beter hechten. Het geeft je haar bescherming tegen UV, het ontklit je haar en het conditioneert je haar.

See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM