TETJES FAVORITE BRUSH

GHD PADDLE BRUSH

Tetje:

Op zoek naar een borstel waarmee je de vervelende klitten in je haar zeer eenvoudig verwijdert? De luxe ghd Paddle Brush is dan dé borstel voor jou!

Met deze hittebestendige borstel ontklit je het langste en dikste haar zonder enige moeite. De borstel is voorzien van een gebruiksvriendelijk handvat waardoor hij zeer goed in de hand ligt. Ook vaak last van statisch haar tijdens het borstelen? Deze borstel voorkomt dit probleem en zorgt ervoor dat je haar niet statisch wordt.

MIJN MUST HAVE!

Waar te koop? in Het Haartheater

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM