The Art of a Blowout 

Dat begint met het gebruik van de juiste producten. 

Bescherming tegen warmte dat is juist wat je nu in de zomer nodig hebt. Je loopt de hele dag al in de zon, dipt hier en daar lekker in het zoute water en dan in de avond nog even een hitte tool er overheen……. 

De producten zijn bedacht om het voor te bereiden op het volgende product. Zie het als een primer wat je ook gebruikt voordat je een make-up aanbrengt. De primer zorgt ervoor dat de andere producten beter blijven zitten. 

Wij vroegen Bertil om zijn favoriete Blowout producten: 

REDKEN STYLING BLOW DRY PILLOW PROOF EXPRESS PRIMER

Redken Pillow Proof Pillow Proof Express Primer – Time-Saving Blowdry Primer, is de eerste stap voor het creëeren van elke stijl! Deze spray verkort je föhn tijd, beschermt tegen hitte, tot wel 232°C Het vermindert haarafbreuk en biedt een 24-uur durende volume zonder het haar te verzwaren. 

PRIJS | € 19,50

REDKEN STYLING BLOW DRY PILLOW PROOF EXPRESS TREATMENT PRIMER CRÈME

Redken Pillow Proof Express Treatment Primer beschermt het haar tegen hitte tot 232°C en verkort de föhntijd, voedt en hydrateert. De primer is geschikt voor elk haar type en is vooral voor dik/grof haar. Gebruik de Primer voor het föhnen en creëer een zijdezacht gevoel. Verleng het resultaat met de Pillow Proof Two Day Extender.

PRIJS | € 19,50 

REDKEN STYLING BLOW DRY PILLOW PROOF TWO DAY EXTENDER

Redken Pillow Proof Two Day Extender – Oil Absorbing Dry Shampoo. Droogshampoo die uw geföhnde haar tot wel twee dagen langer in model houdt!

PRIJS | € 19,50