The Blond Upgrade 

Traditionele highlights zijn de perfecte Blond upgrade voor als je “zeker” nu naar de zomer toe, op zoek bent naar een refresh van je eigen haarkleur. 

Onze Seamless Highlight technieken zien er zo natuurlijk uit dat bijna niemand ziet dat je gekleurd bent en het onderhoud is minimaal. 

Met baby fijne highlights lichten we je eigen haarkleur of je gekleurde haar op. 

Wij houden toch nog steeds erg  van deze traditionele techniek omdat we hem helemaal naar jou stijl en haar kunnen aanpassen. Je haar ziet er sunkissed uit, je ziet niet waar de highlights beginnen en het blend mooi met je eigen haarkleur, ook als het weer begint uit te groeien. 

Om dit mooi te houden adviseren we je iedere zes tot 8 weken een kleine touch up te doen. Hou er wel rekening mee dat hoe blonder je gaat hoe sneller je een uitgroei ziet. 

Hoe boek je dit? Als nieuwe klant boek je een All over Seamless Highlights. Na de eerste sessie ga je met de Colorist kijken wat je de maanden daarna nodig hebt. 

Seamless Highlights zijn echt het best voor een mooie BLOND UPGRADE! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater