The Blond Upgrade 

Traditionele highlights zijn de perfecte Blond upgrade voor als je “zeker” nu naar de zomer toe, op zoek bent naar een refresh van je eigen haarkleur. 

Onze Seamless Highlight technieken zien er zo natuurlijk uit dat bijna niemand ziet dat je gekleurd bent en het onderhoud is minimaal. 

Met baby fijne highlights lichten we je eigen haarkleur of je gekleurde haar op. 

Wij houden toch nog steeds erg  van deze traditionele techniek omdat we hem helemaal naar jou stijl en haar kunnen aanpassen. Je haar ziet er sunkissed uit, je ziet niet waar de highlights beginnen en het blend mooi met je eigen haarkleur, ook als het weer begint uit te groeien. 

Om dit mooi te houden adviseren we je iedere zes tot 8 weken een kleine touch up te doen. Hou er wel rekening mee dat hoe blonder je gaat hoe sneller je een uitgroei ziet. 

Hoe boek je dit? Als nieuwe klant boek je een All over Seamless Highlights. Na de eerste sessie ga je met de Colorist kijken wat je de maanden daarna nodig hebt. 

Seamless Highlights zijn echt het best voor een mooie BLOND UPGRADE! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM