THE PERFECT BLOW OUT

Don’t get me wrong…… toch zie ik nog steeds als ik op een huwelijk of ander  feestje ben te veel ongeföhnd haar.

WHY?

Je outfitje en je toren hoge hakken kunnen nog zo mooi zijn maar als je haar coupe ontploft of sluik langs je hoofd hangt is het toch net niet af.

Probeer eens onze föhnservice.

Jij kiest een model en wij föhnen dit voor je!

Je haar wordt gewassen met een shampoo en conditioner speciaal afgestemd op jouw haar.

We werken met Redken Pillow Proof Express Primer. Dit verkort de droog tijd van je haar tijdens het föhnen én versterk het effect van elk stylingsproduct!

Met Redken Pillow Proof Express Primer ervaar je in no-time een ongekend volle look! Je haar wordt door ons geföhnd en gestyled met een professioneel, gepolijste finish.

De perfecte voorbereiding voor een avond uit, een huwelijk, feestje, een belangrijke afspraak, of gewoon wanneer je jezelf wil laten verwennen.

See your stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM