The Royal Touch

Kleur je ogen voor de feestdagen met de oogschaduw van Smith & Cult.

Dit luxe merk is volledig vegan en vrij van gluten, parabenen en minerale oliën. Ook worden de producten van Smith & Cult niet op dieren getest.

Toch is Smith & Cult alles behalve ‘bio’… het heeft een luxe, laten we zeggen Vogue-waardige uitstraling. Een van de bestsellers van het merk is het Book of Eyes Palet, een schitterende oogschaduw quad met poedercrème oogschaduw die fluweelzacht aanvoelen op het oog, een klein glinstertje bevatten, boordevol pigment zitten en niet in de oogplooitjes kruipen. Je kunt de oogschaduw zowel nat als droog aanbrengen.

Vraag een van onze make-up Artists welk palet voor jou het beste werkt.

Waar te koop? In onze Beautyshop in Uptown. PRIJS: 44,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM