Tijd is kostbaar

Diep in de nacht ontwaakten de Geisha’s en zij doopten hun kammen in de Japanse Roos olie en kamden dit door hun haar. Dit om het haar die ultieme glans en zachtheid te geven.

Het klinkt als een sprookje maar dit sprookje is werkelijkheid!

Dit herken je vast wel? Je beloofd je kapper iedere week een masker te gebruiken en na zes weken moet je hem of haar toch opbiechten dat je het  masker een keer of misschien wel hooguit twee keer hebt gebruikt.

Wij hebben een oplossing voor je:

Je slaapt 8 uur per nacht. In 8 uur kan je haar behoorlijk herstellen als je er voor het slapen iets insmeert. Maar wat dan denk je nu? Shu Uemura heeft onlangs een voedend en temmend nachtserum gelanceerd. Speciaal voor droog tot zeer droog haar.

Essence Absolue Overnight serum.

Hoe werkt het? Heel simpel. Je smeert een paar druppels in je de beschadigde delen van je haar. (niet te dicht bij je hoofdhuid) Je gaat er mee slapen en de volgende ochtend was je het met je reguliere shampoo en conditioner.

Zeg maar dag tegen droog haar en bij je volgende bezoek kan je vertellen dat je het wel een tot twee keer per week hebt gebruikt!

Essence Absolue Overnight Serum  PRIJS | € 42

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater