TIPS TEGEN STATISCH HAAR:

Het is dan nog geen winter, maar we gaan hem wel tegemoet.

In de winter hebben toch meer last van haar wat overal aan plakt of haar wat rechtop op je hoofd staat. Ook hier is straks iets aan te doen.

 

WAT TE DOEN?

Gebruik een goede haarborstel, liefst één van echt haar. Ik adviseer een Maison Pearson.

Haarborstel-van-Mason-Pearson

Leg de haarborstel in de koelkast of maak hem een klein beetje vochtig voordat je je haren kamt.

Zorg voor goed gevoed haar, vooral vochtarm haar heeft erg de neiging om statisch te worden. Hydrateer je haar met Color Extend Magnetics Shampoo en gebruik altijd hierna de Color Extend Magnetics conditioner. Heb je een dolle dag gebruik dan ook een Leave In Conditioner. Bijvoorbeeld de BBB Spray van Redken.

color extend magnetics redken

Probeer haar niet helemaal droog te föhnen of gebruik een föhn met ionentechnologie. die helpen tegen statisch worden. Wij adviseren je een GHD föhn.

ghd-air-fohn_1

Gebruik altijd een hittebeschermend product. In alle producten van Redken zitten Heatblockers. Wij adviseren je Redkens Pillow Proof Primer. Deze verkort je droogtijd en beschermt het haar tegen 232 graden.

Verwen je haar zeker een keer in de week met een haarmasker, Voor de winter is onze favorite: DIAMOND OIL Deep Facets Oil Enriched Mask.

DiamondOil_Mask_150x250_2_

Gebruik je nu geen stylingproducten zoals bijvoorbeeld een mousse, of een wax?Dan zou je daar nu beter mee kunnen beginnen! Probeer eens Redken Full Effect 06.

Redken_Full_Effect_04_All_Over_Nourishing_Mousse_250ml_1401276431

Geniet nu nog even van het najaar!