Vandaag is het officieel HERFST!

Lekker je nieuwe nieuwe garderobe aan en ook weg met die zomerlokken. Tijd voor een nieuwe chapter. 

Wat vinden wij mooi voor de Herfst? 

COLOR MELT 

Een evolutie van afgelopen jaar was de natuurlijke haarkleur een tint op te lichten en zo dat je natuurlijke kleur kleur behouden blijft maar net even wat lichter.

Een mooie kleur voor Brunettes die net even wat lichter willen zonder er te gekleurd uit te zien. Vraag om een lichtere basiskleur dan je eigen haarkleur en laat daar een lichte BALAYAGE of FREEHAND kleur doorheen zetten die bijna gelijk is aan je basiskleur. 

Wat zo fijn is aan deze techniek is dat het weinig onderhoud heeft. Als je haar uitgroeit zie je bijna geen uitgroei omdat het 1 tint lichter is gekleurd en je krijgt opnieuw een mooie diepte. 

Gebruik om je kleur mooi te houden de Blond Treatment van Mr. Smith. Een verzorgende toner die warme tonen helpt te voorkomen. 

Te koop in beide filialen. 

PRIJS | € 42,90 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM