Vegan Foodfestival

Jullie weten wij houden van Clean Beauty en alles wat verder Vegan is.

Wij geloven dat alles wat je in je lijf stopt, je aan de buitenkant (haar, huid & nagels) laat zien hoe gezond je bent.

Een goed festival zijn we ook allemaal dol op en er moet natuurlijk ook gegeten worden. Dus wij gaan zeer zeker naar het Vegan Foodfestival in het Westerpark.

Het festival – met gratis entree – hoopt op deze manier een groot publiek kennis te laten maken met de veganistische keuken en een plantaardige levensstijl. Onder het grote aanbod pin only stands die vegan food serveren vindt je onder andere Vleesch noch Visch, Juice Brothers, Van Leeuwen ijs, Madame Cocos en Sharp Sharp. En als we de foto’s mogen geloven, belooft dat veel goeds.

Verder kom je er weinig tot geen plastic tegen, want van afval houden ze niet. Wat je er allemaal niet gaat vinden is standjes waar ze vlees of andere dierlijke producten klaar maken.

10-12 augustus

veganfoodfestivals.nl

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM