Verschil tussen de mannenhuid en de vrouwenhuid

Veel mensen weten niet dat na je dertigste levensjaar, de huid al begint te verouderen. Bij sommigen zichtbaar en bij anderen (nog) niet. Maar dat het proces in gang is gezet is een feit. De stofwisseling in de huidcellen wordt trager en er worden steeds minder vervangende cellen aangemaakt, zodat ook nog eens je huid steeds dunner wordt.

Een andere veelgehoorde klacht over een oudere huid is het verliezen van elasticiteit. De huid wordt slapper en gaat steeds meer hangen op die punten waar de zwaartekracht zijn werk kan doen. Dit is het gevolg van een vermindering van vetweefsel, elastine en collageen. Alle drie belangrijke componenten van een jonge en gezonde huid.

Goed nieuws voor de mannen, want bij hen loopt dit hele proces beduidend langzamer dan bij vrouwen. Door de extra productie van testosteron, een typisch mannelijk hormoon, wordt er extra talg aangemaakt. Dit komt ten goede aan het vetweefsel waardoor de mannelijke huid ruim een vijfde dikker is dan die van de vrouw.

Maar goed, nu denk je: hebben wij even mazzel. Dat hebben we ook maar we willen er ook na ons 4oe levensjaar goed uit zien. Er is maar 1 oplossing en dat is goed reinigen en smeren.

Wij adviseren je emerginC Scientific Organics.

Defined in Nature, Refined by Science

emerginC Scientific Organics is een cutting edge, resultaatgerichte lijn van organic gezichtsverzorging, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan een minimum van 70% van biologische teelt.

 Natuurlijke ingrediënten ✔ Geen kleurstoffen ✔ Geen parfums ✔ Niet op dieren getest ✔ Geen parabenen ✔ Geen SLS ✔ Geen SLES  ✔ Geen PEGs

Als je dan begint, begin dan gelijk goed!

Vraag onze Beauticians naar de producten en laat je adviseren voor wat voor jouw huid het beste is!

Verkrijgbaar in onze Beautyshop in Uptown Zuid.

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM