Verzorg je lippen!

Droge en gesprongen lippen, velletjes…. Het najaar en de winter is een hel voor je lippen. Een goede verzorging op tijd is dan ook broodnodig.

Het is allesbehalve fijn wanneer je scheurtjes in je lippen krijgt wanneer je lacht of geen knalrode lippenstift kan dragen wegens een te droge mond. Besteed dan ook voldoende aandacht aan jouw kissable lips.

 

Smith & Cult’s “Diary of a Beauty Junkie” collectie heeft er weer een aantal nieuwe kleuren bij die je helpen je lippen het najaar en de winter door te loodsen.

Cocosolie maakt je lippen zachter en de Portulaca Pilose zorgt ervoor dat je lippen goed gehydrateerd worden.

 

Alle Lip Laquers zijn vegan-, gluten- en parabenen vrij.

 

Waar te koop? In de Beautyshop in Uptown Zuid.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM