Verzorging voor beschadigd haar

Ben jij je donkere winterlokken spuugzat en heb je zin om lichter te gaan dit voorjaar?

Bedenk je dan wel dat je haar een opkalefater kan krijgen.

Desondanks dat wij met de meest gezonde Haarkleuring systemen van Redken werken doen wij er alles aan om je haar te beschermen tijdens het kleuren. PH Bonder en Olaplex voegen we in overleg ook toe aan je kleuring.

Als wij deze klus geklaard hebben ben jij aan zet! Uiteraard verwachten we natuurlijk ook dat je er thuis alles aan doet om je haar in een goede conditie te houden.

Wij adviseren je Kérastase Resistence.

De Kérastase  Résistance Bain Force Architecte s een herstellende shampoo dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met broos, verzwakt haar.

Daarna gebruik je de De Résistance Ciment Anti-Usure, een herstellende reconstruerende verzorging voor het haar.

Als laatste maar dit doe je een keer in de week gebruik je de Résistance Masque Force Architecte, dit is een herstellend en reconstruerend masker.

Drie stappen dus!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM