Voorkom groen en droog haar! 

Hoe bescherm je je haar tegen het groen worden van Chloorwater?

In de zomer kan zout- en chloorwater je kleur echt verknallen. We blijven het iedere zomer zeggen: bescherm je haar en wees niet eigenwijs. Je betaald een fix bedrag bij de kapper om helemaal fabulous op vakantie te gaan en vervolgens dompel je je verse kleur lekker in de zee of in een zwembad. 

Daarna lekker opdrogen in de zon en per dag zie je je lokken droger, stugger en valer worden. Zeg maar dag tegen je kleur dus! 

Hoe bescherm je je haar tegen zout- en chloorwater? 

Gebruik iedere dag Redken Reflective Glow. Dit spuit je in je haar voordat je naar buiten gaat. Het beschermt je haar tegen hitte, UV en voorkomt dus uitdrogen. 

Ben je helemaal onder water gegaan en je komt het zwembad of de zee uit spoel altijd je haar uit en als het even kan was het direct met de Redken Color Extend Sun shampoo. Dit haalt de chloor- en zoutresten uit je haar. 

Heb je geen zin om met je shampoo te slepen overdag dan moet je dit eens proberen: 

spoel je haar voordat je gaat zwemmen met koud water en zodra je het water uitkomt herhaal je dit. Geloof ons, dit voorkomt grotendeels dat je haar het water uit de zee of zwembad absorbeert. Garanderen kunnen we niks maar een goede voorbereiding is het halve werk. 

Probeer altijd producten te gebruiken die je haar beschermen en lees of er UV protectie in de fles zit. 

Na een dagje zon is het verstandig je haar opnieuw te wassen en extra te verzorgen. Gebruik een voedend haarmasker en altijd een conditioner om je haarschubben weer te sluiten. Wij adviseren je voor een Masker Noir Stockholm Epic Treat. Hier breng je het meest dode haar weer tot leven. 

Ben je bang om groen te worden lees dan ons volgende artikel!