Waarin verschilt minerale make-up van andere make-up?

Andere make-up lijkt qua kleur en textuur misschien op onze minerale make-up, maar in minerale make-up zitten gezondere ingrediënten die gedurende de gehele dag blijft zitten!

Onze producten zoals de High Definition Mineral Setting Powder en de Mineral Loose Powder Foundation behouden het natuurlijke vocht in de huid en de huid ziet er daarnaast gehydrateerd uit!

WE LOVE YOUNGBLOOD!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM