WAAROM EEN DONKERE LIPKLEUR IN HET NAJAAR?

Op het moment dat het weer afkoelt komen de Vampy lip kleuren om de hoek zetten. Het gaat allemaal over in bessen en rood, donkere Auburns en bruin.

Waarom niet een pauze van traditie en kies je niet eens voor een onverwachte lipkleur? Bijvoorbeeld Youngbloods Lipstick Ooh La La. Je kan wachten met die pastel tinten voor een zonnige dag, maar je kunt die de baby roze en zachte kleuren dit seizoen ook makkelijk dragen!

Wil je weten welke kleur jouw het beste staat? See your Youngblood Make-Up Artist!

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM