WAAROM HOUDEN WIJ VAN YOUNGBLOOD?

Natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen hebben een verzachtende werking op de gevoelige en beschadigde huid wat natuurlijk goed is voor iedere huid.

Daarom werkt Youngblood alleen met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt ervoor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aanbrengt.

 

Youngblood feiten

•Minerale make-up blijft heel lang goed. Omdat de poedervormige foundation geen bacteriën aantrekt, gaat een potje jarenlang mee.

•Minerale make-up bestaat vrijwel altijd uit losse poeders. Dit vraagt om een andere opmaaktechniek dan bij gebruikelijke vloeibare foundations.

•Minerale make-up kan zelfs gedragen worden door mensen met een make-upallergie.

•Minerale make-up bestaat uit pure mineralen uit de aarde.

•Het kleurrijke pigment is ideaal voor een stralende avondmake-up en kan gebruikt worden als oogschaduw, lipgloss en blush.

•Youngblood is dierproefvrij.

 

Wil je meer weten over dit fantastische product? Vraag dan een vrijblijvend consult aan

bij een van onze Youngblood Make-up Artists!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater