WAAROM HOUDEN WIJ VAN YOUNGBLOOD?

Natuurlijke zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen hebben een verzachtende werking op de gevoelige en beschadigde huid wat natuurlijk goed is voor iedere huid.

Daarom werkt Youngblood alleen met de hoogste kwaliteit mineralen. Dat zorgt ervoor dat de make-up er natuurlijk uitziet en gemakkelijk aanbrengt.

 

Youngblood feiten

•Minerale make-up blijft heel lang goed. Omdat de poedervormige foundation geen bacteriën aantrekt, gaat een potje jarenlang mee.

•Minerale make-up bestaat vrijwel altijd uit losse poeders. Dit vraagt om een andere opmaaktechniek dan bij gebruikelijke vloeibare foundations.

•Minerale make-up kan zelfs gedragen worden door mensen met een make-upallergie.

•Minerale make-up bestaat uit pure mineralen uit de aarde.

•Het kleurrijke pigment is ideaal voor een stralende avondmake-up en kan gebruikt worden als oogschaduw, lipgloss en blush.

•Youngblood is dierproefvrij.

 

Wil je meer weten over dit fantastische product? Vraag dan een vrijblijvend consult aan

bij een van onze Youngblood Make-up Artists!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM