Waarom Olaplex in de zomer?

TWEE SALON STAPPEN, VIJF VOOR THUIS

Onze eenvoudige 6 stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden. Dan kan je straks in het najaar zeker met een gerust hart weer wat donkerder of weer wat blonder!

IN DE SALON 

No.1 Bond Multiplier®

Deze geconcentreerde eerste salon stap hersteld gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen.

No.2 Bond Perfector®

Onze tweede salon stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

VOOR THUIS 

No.3 Hair Perfector®

DUURZAME BESCHERMING THUIS

Deze stap biedt continue bescherming tegen schade wat je haar thuis oploopt.

No. 4 & 5 Shampoo en Conditioner 

HERSTELT EN VERSTERKT BESCHADIGD HAAR MET ELKE WASBEURT.

De unieke combinatie van shampoo en conditioner herstelt en versterkt het haar dat dagelijks wordt beschadigd en maakt het opnieuw opbouwen van verbroken zwavelbruggen van het haar mogelijk.

Vanzelfsprekend zijn Olaplex No. 4 en No. 5 100% veganistisch, vrij van sulfaten, parabenen, gluten en tast het de kleur van het haar niet aan. Geschikt voor alle haartypes.

No.6 Bond Smoother ®

De Olaplex No. 6 Bond Smoother 100ml is een leave-in treatment en kan ook gebruikt worden als stylingscrème. Met dit fantastisch product geef je het haar niet alleen de juiste bescherming bij het gebruik van hitte tools, ook geef je het haar extra voeding. De Olaplex No.6 Bond Smoother versterkt, beschermt en hydrateert het haar.

Olaplex No.7 Bonding Oil ®

Olaplex No.7 Bonding Oil  is een herstellende haarolie die pluizig haar vermindert. Naast de herstellende werking, versterkt deze olie het haar ook en laat het een hoge glans achter in het haar zonder je lokken te verzwaren of resten achter te laten. De Bonding Oil beschermt het haar tevens ook tegen hitte en UV-straling. Het niet zomaar een olie, maar een vernieuwende ontdekking die voor geweldige resultaten zorgt!

 

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM