Waarom Youngblood Make-up?

Wij zijn al jaren fan van Youngblood Mineral Cosmetics en we zullen je uitleggen waarom.

Het is s zuinig in gebruik omdat maar weinig nodig is voor een transparant tot dekkend resultaat. Het zijn pure pigmenten en mineralen. De producten bevatten titaniumdioxide, wat de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.

De producten bevatten 100% zuivere, natuurlijke mineralen, die zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.

Het is duurzaam, comfortabel en is bestand tegen water. Je huid wordt er fris en stralend van, met een natuurlijke glans, zonder ‘masker effect’ en zonder dat de huid te veel gaat glimmen. Het is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes.

De producten zijn zelfs geschikt bij bepaalde allergieën. Youngblood bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.Laat de huid ‘ademen’, verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acne.

Vraag een van onze Beauticians voor een vrijblijvend advies en laat je adviseren. Ervaar wat de beste producten zijn voor jouw huid.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM