Waarom Youngblood Make-up?

Wij zijn al jaren fan van Youngblood Mineral Cosmetics en we zullen je uitleggen waarom.

Het is s zuinig in gebruik omdat maar weinig nodig is voor een transparant tot dekkend resultaat. Het zijn pure pigmenten en mineralen. De producten bevatten titaniumdioxide, wat de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.

De producten bevatten 100% zuivere, natuurlijke mineralen, die zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.

Het is duurzaam, comfortabel en is bestand tegen water. Je huid wordt er fris en stralend van, met een natuurlijke glans, zonder ‘masker effect’ en zonder dat de huid te veel gaat glimmen. Het is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes.

De producten zijn zelfs geschikt bij bepaalde allergieën. Youngblood bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.Laat de huid ‘ademen’, verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acne.

Vraag een van onze Beauticians voor een vrijblijvend advies en laat je adviseren. Ervaar wat de beste producten zijn voor jouw huid.