WAAROM EEN KERATINE BEHANDELING JUIST IN DE WINTER??

Wat is een keratine behandeling?

Keratine is een lichaamseigen bouwstof.

Het versterkt je haren en wist je dat 88% van je haar bestaat uit keratine?

Doordat je je haar intensief kleurt & föhnt neemt het proteïne-gehalte in je haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat pluizen. Dat laatste gebeurt pas echt als de winter in volle gang is. Daarnaast is het ook nog statisch.

Heb je dus droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must.

De stylisten van Het Haartheater brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnenuit voedt en herstelt.

Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Keratine behandelingen zijn al een tijdje dé hit in internationale salons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype.

Of het nu chemisch behandeld is of niet. De conditie van je haar maakt evenmin uit en daarom is de keratine behandeling bijzonder effectief voor:

– Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater

– Geverfd, gepermanent of gestraight haar

– Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

 

In Het Haartheater werken we uitsluitend met de producten van Maxliss.

See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM