Wat doe je tegen gespleten haarpunten? 

Er zijn drie oorzaken waarom je dit kan hebben: Door hitte beschadiging (krultangen, stijltangen), door kleuren, en door mechanische beschadiging met een borstel. Je kunt dit dus al voorkomen door dit niet teveel te doen. 

Het kan zijn dat je kapper zegt dat je je haar moet knippen. Nu denk je maar ik wil niet kort! Hoeft niet! Vraag naar de “Hair Dusting” kniptechniek. Dan knippen we de dode punten er uit met behoudt van je lengte. 

Hierdoor stopt je haar met splijten en kan het mooier langer groeien. 

Wat kan je nog meer doen? 

Iles Formula Haute Performance Serum  gebruiken. Het is een vloeibare fluide die bescherming biedt tegen haarbreuk, gespleten punten en hitte.

PRIJS |  € 49,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM