Wat hebben we nog meer in huis tegen vet haar?

Shu Uemura Cleansing oil shampoo For oily hair. Een zuiverende shampoo voor vet haar, zonder siliconen of parabenen.

De formule, verrijkt met extracten van de yuzu-citroen, die in Japan bekent staat om zijn adstringerende eigenschappen, biedt de hoofdhuid en de haarvezels een langdurige bescherming tegen opnieuw vet worden.

De Cleansing oil shampoo, die gebruik maakt van giststoffen die door onsen zijn geinspireerd en in Japan bekend staan om hun zuiverende eigenschappen, en reinigt op milde wijze en maakt het haar glanzend en luchtig. Voor natuurlijk aanvoelende haarvezels.

See your stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM