Wat heeft je haar “NU” nodig?

Shu Uemura Ultimate Reset Extreme Repair Treatment. 

De Shu Uemura Ultimate Reset Treatment is een sterk herstel masker voor beschadigd haar dat is aangetast door zon en zee…… 

De unieke formule is verrijkt met Japanse rijstextract dat bekend staat om zijn beschermede eigenschappen. De haarvezels worden vanaf de haaraanzet tot in de punten intensief hersteld. 

Het haar voelt direct sterk, zacht en handelbaarder aan. De natuurlijke glans wordt hersteld en het haar wordt beschermd tegen verder afbreken. 

Gebruik: breng het masker gelijkmatig aan op schoon, vochtig haar. Verdeel het goed over de lengten en punten en laat het 5-10 minuten inwerken. Spoel vervolgens goed uit.

PRIJS | € 59,- 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM