Wat is bronzer?

Bronzer is  over het algemeen een bruin/terra kleurige poeder dat je kunt gebruiken om de huid een zonniger tintje te geven. Het is een fijn product dat je kunt gebruiken om je huid, subtiel, iets donkerder te maken zonder dat het er onnatuurlijk uitziet. Nu na die te lange winter bijvoorbeeld.  Nu de zon weer aan het schijnen is, is het heel verleidelijk om een donkere tint foundation of BB cream aan te brengen. Toch is dit niet de beste manier om iets bruiner te lijken, vooral niet omdat het contrast tussen de rest van je lichaam en je gezicht snel te groot wordt.

Met een bronzer in een subtiele bruine kleur met het liefst wat glans en eventueel een vleugje kleur kun je echter wel binnen een minuutje die gewilde “sunkissed look” krijgen. Op de plaatsen waar je de bronzer aanbrengt krijgt je gezicht dan meer kleur en dan geeft een natuurlijk, mooi en fris effect.

Vroeger hadden bronzers nog weleens een slechte naam, niet zo gek trouwens, want die bronzers waren al snel veel te bruin en zelfs oranje, iets waar je gezicht echt niet mooi en sunkissed van werd. Gelukkig is dit inmiddels echt niet meer het geval.

Hoe gebruik je bronzer?

 

Bronzer breng je aan op de delen van je gezicht waar je normaal het snelste bruin wordt, tenminste als je dat gewilde “sunkissed” effect wilt. Gebruik je een poederbronzer, dan kun je deze het beste aanbrengen met een grote, brede poederkwast of eventueel een speciale bronzerkwast of een bredere blushkwast van echte haren.

Met zo’n kwast wordt de bronzerpoeder het meest subtiel verdeelt en is het effect het mooiste. Ga je voor het sunkissed effect, dan kun je het beste een bronzer met een subtiele glans gebruiken, een matte bronzer (die zijn er ook) zijn daarvoor soms iets te dof en die zijn juist weer meer geschikt om te gebruiken als shaping poeder.

Onze favorite Bronzer is de Smith & Cult Book of Sun Blush Bronzer Duette

PRIJS | € 40,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater