Wat moet je eten voor dikker en langer haar?

We kunnen veel uit een pilletje of een flesje halen maar wij zijn er van overtuigt dat je ook heel veel uit je “normale” voeding kan halen.

Hier een lijstje met TOP FOODS voor lang en gezond haar:

EI:

Eieren bevatten Omega 3 en proteïnen. Deze zijn heel belangrijk voor gezond en lang haar. Dan hebben we het niet over een omelet met alleen eiwitten, maar ook echt met het eigeel er in. Hier in zitten de meeste bouwstoffen. Omega 3 voorkomt haaruitval en de proteïnen zorgen voor stevigheid van het haar.

 

AVOCADO:

Avocado bevat veel vitamine B en E. Vitamine B zorgt  er voor dat je haar sneller groeit en vitamine E zorgt ervoor dat je haarcellen herstellen. Geen straf toch so far? Ei met Avocado.

 

ZALM:

Zalm bevat niet alleen een hoge dosis proteïnen, het bevat ook de vetten die je nodig hebt en vitamine D en weer omega 3. Eet dit niet meer dan drie keer per week vette vis anders heb je straks lang haar maar zitten je broeken na een aantal maanden iets te strak.

 

WORTEL:

De meest gezonde snack om tussendoor te nemen. Wortels kauwen is zo’n beetje het gezondste wat je kan doen. Het is een vitamine A bommetje en zitten vol antioxidanten. Het helpt je hoofdhuid om voldoende olie te produceren die weer zorgen voor gezond en glanzend haar.

 

DARK CHOCOLATE

Bomvol antioxidanten en ook nog eens heel lekker. De zink en de ijzer die in donkere chocolade zit zorgt voor een goede doorbloeding en bloedtoevoer naar je hoofdhuid. Je haarzakje groeit het best als de doorbloeding perfect is. Ook hier weer niet teveel van eten.

 

 

 

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater