WAT TE DOEN MET JE HAAR IN DE ZOMER?

De zomer is funest voor je haar!

Hoewel alleen als je van plan bent veel naar het strand te gaan en lekker je haar onder dompelt in de zoute zee of een lekker chloorbad.

Zeezout heeft een negatieve invloed op ons haar. Ons haar droogt ervan uit en het verliest zijn natuurlijke glans. Als het haar nat is en je laat je haar daarna lekker drogen in de zon kan je er op rekenen dat je haar dof en stug word. Dat laatste vind ik zelf wel heel lekker maar goed is het zeker niet.

Door de zon krijgt ons haar de bekende gelige kleur. Het haar is hierdoor kwetsbaarder. Het haar is minder goed beschermd waardoor het nog gemakkelijk beschadigd kan raken.

Nu denk je dan ga ik wel naar het zwembad.

Ook hier loopt je haar schade van op en wie herkent niet die groene lokken die bij het zwembad liggen.

Binnen blijven? Welnee. Gewoon goed verzorgen.

Gebruik Redken Color Extend Sun. Deze lijn houdt je haar gezond, glanzend, haalt zout en chloorresten uit het haar en jij kan met een gerust hart de zon in!

Wat heb je nodig?

Redken Color Extend After Sun Shampoo.

Deze reinigt het haar en brengt het vochtniveau op peil. Het haar word weer gevoed en opgebouwd, waardoor het haar zijn glans terug krijgt.

Redken Color Extend After Sun Mask.

Intens voedende behandeling voor het haar dat wordt blootgesteld aan de zon.Met mango olie. Gebruik deze tussen de shampoo en de conditioner.

Redken Color Extend After Sun Conditioner

Deze brengt het vochtniveau op peil en sluit het haar weer af zodat de zon het haar niet verder lichter kan kleuren. Deze is essentieel om je haarkleur goed te kunnen behouden.

Redken Color Extend Sun Reflective Glow.

Versterkt de natuurlijke glans van je eigen haar! Het herstelt dof haar door langdurige blootstelling aan de zon. Bovendien maakt het je haar weer zacht en brengt het een beschermlaagje aan!

Gebruik Sun Reflective Glow als een leave-in haarspray en laat het natuurlijk opdrogen.

Have a nice Summer Holiday!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM