Wat te doen tegen futloos-, droog-, pluizig- en breekbaar haar?

 

MAXLISS KERATINE

Het resultaat na deze prachtige zomerdagen is vaak dat het haar slechter aan voelt dan daarvoor.

Deze schade is gelukkig te herstellen.

Een lichte beschadiging aan het haar kan al na één keratine behandeling verhopen zijn. Als het om zware beschadigen gaat, kan het zijn dat er twee of drie keratine behandelingen nodig zijn om de schade te te verhelpen.

 

Van een keratine behandeling van MaxLiss kun je het volgende verwachten:

– het haar wordt optimaal gehydrateerd

– de beschadigde delen van het haar worden opgevuld door de keratine

– het haar wordt verstevigd

 

Het resultaat is sterk, gezond en gehydrateerd haar. Het haar is pluisvrij, voelt licht aan en is zijde zacht met een waanzinnige glans.

 

Vraag een van onze Keratine Specialisten in het centrum Mahis of Melchi en in Oud Zuid Yentl of Claudia om meer informatie en kijk wat voor jou de beste behandeling is.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM