WAT TE DOEN TEGEN ZWAAR BESCHADIGD HAAR?

Je hebt zwaar beschadigd haar door bijvoorbeeld veelvuldig kleuren,  teveel hitte op je haar door de zomer of door stylingtools en je weet niet meer wat je met je haar aan moet? Het valt te redden.

Wij adviseren je de hele  SHU UEMURA ULTIMATE REMEDY lijn.

De Japanse make-up en haargoeroe Shu Uemura wist in de jaren zestig al hoe belangrijk een gezonde en glanzende hairdos was. Niet voor niets lanceerde hij de productlijn ‘Art of Hair’.

De verzorgingsproducten bevatten lotus infusion en ceramide, een ingrediënt die de haarvezel hersteld en versterkt. Waar de schubben van een vezel bij beschadigd haar ‘open’staan zorgt lotus infusion er voor dat de schubben weer ‘glad’ worden.

De Ultimate Remedy producten combineren lotus infusie met ceramide herstellen ernstig beschadigd haar. Dus je haar valt te redden!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM