Wat zijn jouw plannen voor 2019?

Ben je ook klaar om de meest fitte versie van jezelf te worden in 2019?

Onze buren op de Weteringschans helpen je je beter dan ooit te voelen! Gustav gym bestaat uit verschillende training zones, uitgerust met zeer luxe voorzieningen. De studio’s bieden kleinschalige groepslessen aan die je blijven uitdagen.

Onze ideologie omvat kwaliteit, professionaliteit en personalisatie. Ze staan nooit stil en dagen je continu uit een stap verder te gaan. Kies wat het beste bij je past: Personal Training, een op maat gemaakt ’12 weeks’ programma of volledig zelfstandig trainen. Gustav Gym is high end fitness met een oplossing.

Naast alle programma’s hebben ze ook nog iets anders om je te helpen om je doelen te behalen voor 2019. Er staat een mooie vitrine MUNCH FIT FOOD TO GO.

Wil je in het nieuwe jaar je nog lekkerder voelen en meer energy hebben? Munch biedt Ready to eat, frisse en uitgebalanceerde maaltijden die jouw drukke leven vergemakkelijken.

kijk voor het volledige menu: munchfitfoodtogo.com

GUSTAV CITY CENTRE

Weteringschans 134,

gustavgym.com

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM