We hebben allemaal wel eens haar issues!

Het grootste probleem lijkt toch wel hoe we ons haar omhoog dragen als we naar een feestje gaan of naar een formele gebeurtenis.

Maar er zijn grotere haarproblemen en wij hebben de oplossing voor je!

Statisch haar

Nu het kouder aan het worden is en de lucht droger hebben we allemaal wel eens last van die haren die dan opeens recht op je hoofd staan. Gebruik een droogshampoo. Redken Pillow Proof Two day Extender bijvoorbeeld. Spray van aanzet tot punt en kam goed door. Dit absorbeert niet alleen olie maar voorkomt ook statisch haar.

 

Haarbreuk

Of het nu in het midden of de onderkant is, we hebben er allemaal wel eens mee te maken. Allereerst moet je ontzettend voorzichtig zijn met je haar. Laat je altijd goed adviseren als je je haar gaat kleuren en de gevolgen daar van. Het is goed te investeren in een zijden kussensloop. Klinkt truttig maar het werkt echt. Gebruik altijd haarherstellende shampoos. Denk hierbij aan Shu Uemuara Ultimate Remedy.

 

Kale plekken

Het bestaat in tijden van stress dat je iets meer haaruitval hebt maar wat ook kan zijn is zodra de bomen hun blad verliezen krijgen wij te maken met iets meer haaruitval.

Gebruik alles van Redken Cerafill Stemoxidine 5% om dit tegen te gaan.

 

Het duurt lang voordat het haar droog is

Dit kan als het haar beschadigd is. Het haar houdt dan zo lang mogelijk vocht vast.

Gezond haar droogt sneller. Gebruik herstellende producten voor je haar als dit het geval is. Hier is de Ultimate Remedy van Shu weer een uitkomst maar ook de Redken Extreme length. Een shampoo en conditioner altijd bij het wassen en het Strength Builder Masker 1 x in de week.

Mocht je geen beschadigd haar hebben en het duurt lang voordat je haar droog is gebruik dan Redken Diamond Oil Glow Dry. Deze verkort de droogtijd. Altijd fijn!

 

Je hebt krullen maar dan  aan 1 kant

Dit kan zijn omdat je het haar niet goed verdeeld en aan de ene kant het haar zwaarder is dan het andere haar. Niet logisch zou je denken maar probeer toch maar eens een middenscheiding. Je zal zien dat het heel anders valt.

Denk hier aan: krullen krullen harder als het korter is. Het kan ook zo zijn dat de tussenlengtes in je coupe aan een kant wat korter moeten worden geknipt.

 

Het haar stopt met groeien

Dit kan dat het haar niet over een bepaalde lengte heen komt. Gebruik de Redken Extreme Length Sealer en Primer. De Primer bevat biotine, die helpt je met het verlengen van de lengte van het haar. De Sealer bevat ook biotine en hersteld eiwitketens, die je helpen om de lengte van het haar te verbeteren.

 

Roos

Gebruik een shampoo special voor Roos. Wij adviseren je de SHU UEMURA CLEANSING ANTI-ROOS SHAMPOO.

Deze Shampoo op oliebasis zorgt dat de roos van elke follikel verwijdert.

 

Dunner wordend haar

Dit kan iets genetisch zijn maar we kunnen er wel iets aan doen.

Gebruik Redken Cerafill.

Redken Cerafill Defy System Kit is speciaal voor normaal tot dunner worden haar wat voller en dikker moet worden. Het versterkt de haarvezel, voedt de hoofhuid, reinigt mild en geeft een zichtbaar voller effect aan het haar.