We love SUE 

Laatst liepen we in Rotterdam en daar liepen we tegen de bakkerij van SUE aan…..

wat een feest was dat! 

 

SUE staat voor lekkernijen die geraffineerde suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, en voornamelijk raw en vegan zijn. SUE speelt feilloos in op de gezonde trend waarbij steeds meer mensen waarde hechten aan een healthy lifestyle. Een gezonde levensstijl hoeft niet te beteken dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel! Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen.

Het concept van SUE is ontstaan omdat oprichtster en bedenkster Kim Sue Palm een gezonder alternatief zocht voor alle heerlijke zoetigheden waar ze maar moeilijk vanaf kon blijven:

Het ‘zoet zonder suiker’ van SUE wordt allemaal ambachtelijk en met de hand bereid in hun eigen bakkerij en van daaruit verkocht door heel Nederland. Begin 2016 is daar nog een eigen zaak op de Karel Doormanstraat 372 in het centrum van Rotterdam bijgekomen. Hier kan je naast het ‘zoet zonder suiker’ terecht voor ontbijt, lunch en borrel. In mei 2018 opende SUE een nieuwe Bakery op de Goudsesingel 330 in Rotterdam. Hier kan je genieten van het hele assortiment ‘zoet zonder suiker’ en krijg je ondertussen een kijkje in de keuken van SUE.

Kijk hier voor de verkooppunten bij jou in de buurt: 

sue-food.nl/verkooppunten/