We love you so Match(a)

Matcha….. wij zijn er dol op! 

Kerst staat voor de deur en toch nog even in de PRETOX…. 

 

Wat is Matcha nou precies?

Dit is een groene thee die wordt vermalen tot poeder.

Het verschil tussen matcha en normale groene thee is het productie proces.

De planten worden 4 weken voor de oogst afgedekt waardoor ze in de schaduw komen te staan en zo worden de blaadjes extra groen, vandaar de felle kleur van de matcha.

De mooiste blaadjes worden geplukt, gestoomd en gedroogd en de nerven worden hierna gescheiden van het groen en uiteindelijk vermalen. 

 

Matcha geeft je stofwisseling een boost en het is een FATBURNER… komt dat dus even heel goed uit met de feestdagen in het vooruitzicht..

 

Het bevat: calcium, chlorofyl, vitamine A & C, Kalium, ijzer en heel veel eiwitten

In tegenstelling tot normale thee drink je bij matcha de blaadjes op ipv dat je de thee trekt en het zakje weg gooit, hierdoor krijg je dus veel meer goede stoffen binnen.

 

Hoe bereid je het?

 Schep 1 of 2 lepels in een kom

 Voeg 70- 75 ml Amandelmelk toe met een temperatuur van 75- 80 graden

 

Klop de matcha en klaar!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM